Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέλαση succes story μιάμισης ώρας - Τι είχε και τι δεν είχε ποιοι ήταν οι τυχεροί θεατές

25.03.2014 | 12:28
Σχεδόν μιάμιση ώρα διήρκησε η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Σύνταγμα. Παράλεση πολύ μεγάλη σε διάρκεια ,μεγλαύτερη ακόμη και απο τις παρελάσεις που βλέπαμε πριν από την κρίση που ξεκίνησε το 2009. Είχε τα πάντα.

Εκτός από τους S - 300 που όπως μαθαίνουμε το ΓΕΕΘΑ σκεφτόταν να ανεβάσει στην Αθήνα αλλά ευτυχώς έστω την ύστατη στιγμή εποκράτησε η κοινή λογική.

Ερπύστριες στην άσφαλτο, διελεύσεις μαχητικών και ελικοπτέρων στον ουρανό, μπάντες να παιανίζουν, νέες στολές καθώς η “κολεξιόν” του ΓΕΕΘΑ δεν σταματά ποτέ. Δεν είχε πολίτες σε μια ακτίνα πολλων εκατοντάδων μέτρων γύρω από την πλατεία Συντάγματος. Οι μόνοι που μπορούσαν να απολαύσουν από εκεί το θέαμα ήταν οι ένοικοι της Μεγάλης Βρετάνιας, αλλά αυτό κοστίζει αρκετά !Ήταν μια παρέλαση …succes story. Μια παρέλαση που ήθελε όπως κι αυτή της 28ης Οκτωβρίου να στείλει το μήνυμα ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, έστω και μέσω…ερπύστριας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ΄ όσους συμμετείχαν στην παρέλαση. Ήταν εντυπωσιακή . Γιατί άλλο η κριτική που ασκούμε στην "πολιτική" στόχευση της παρέλασης και άλλο οι στρατιωτικοί οι οποίοι παρέλασαν για τον κόσμο , που βρισκόταν μετά από το Σύνταγμα στο δρόμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το "ντεμπούτο" της "μαυροφορεμένης" Αστυνομίας Ενόπλων Δυνάμεων!

Παρέλαση "κακογουστιάς" σε άδειους από πολίτες δρόμους! Νέες στολές αγημάτων για γέλια 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ