Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέμβαση Αβραμόπουλου για ΕΡΤ - "Ξορκίζει" την "ασύμμετρη ζημιά" των εκλογών

15.06.2013 | 15:19


Παρέμβαση Αβραμόπουλου στο θέμα της ΕΡΤ. Με δήλωσή του ο ΥΠΕΞ επί της ουσίας “ξορκίζει” το ενδεχόμενο εκλογών κάνοντας λόγο για “ασύμμετρη ζημιά” και καλεί σε ενότητα. Να υπενθυμίσουμε το δημοσίευμα του Onalert ,με τα όσα είχε πει σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση λίγες ώρες πριν αυτή κλείσει. Ο κ.Αβραμόπουλος είχε πει τότε ότι για οποιοδήποτε λουκέτο μπει πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και των τριών πολιτικών αρχηγών.
Κάτι που δεν έγινε με αποτέλεσμα να υπάρχει το σημερινό αδιέξοδο.


Τι δήλωσε σήμερα:


«Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δημόσιος τομέας πάσχει. Είναι δε, ο βασικότερος παράγοντας που συνέβαλε στην οικονομική κρίση. Απαιτείται, με βαθιές τομές, η εξυγίανση και το νοικοκύρεμά του. Από αυτήν την απόφαση, δεν μπορεί να εξαιρεθεί η ΕΡΤ, η οποία από μόνη της και όχι μόνο με ευθύνη του προσωπικού της, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός ξεπερασμένου μοντέλου λειτουργίας και διαχείρισης.

Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι τελειώνει η δημόσια τηλεόραση. Το αντίθετο. Η εξυγίανσή της θα την καταστήσει πιο λειτουργική και πιο ανταγωνιστική. Πιο κοντά στον πολίτη, με ακόμα πιο ανεξάρτητη φωνή και ρόλο.

Στην κατεύθυνση αυτή, η κυβέρνηση ανέλαβε πρωτοβουλίες και μόλις χθες ο Πρωθυπουργός έκανε ένα γενναίο και σημαντικό βήμα συνάντησης με τους άλλους πολιτικούς Αρχηγούς, από τους οποίους αναμένεται μια αντίστοιχη στάση ευθύνης.

Οφείλουμε όλοι να αποφύγουμε μία ασύμμετρη ζημιά που θα βλάψει τη συλλογική προσπάθεια όλων να βγει η Ελλάδα από την κρίση, να προστατεύσουμε τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει η συνεργασία των τριών κομμάτων και να μην πάνε χαμένες οι θυσίες που υφίσταται ο ελληνικός λαός.

Την στιγμή αυτή προέχει η ενότητα, η σύνεση και η διορατικότητα».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ