Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρέμβαση Αβραμόπουλου που μιλά ήδη για την επομένη των εκλογών! Τι "καμπανάκι" χτυπά

29.12.2014 | 12:51
Παρέμβαση Αβραμόπουλου λίγα λεπτά μετά από την ανακοίνωση του αποτελέσματος της τρίτης ψηφοφορίας . Με δήλωσή του από τις Βρυξέλλες ο κ.Αβραμόπουλος μίλησε ήδη για την επόμενη μέρα των εκλογών καλώντας σε ενότητα.

Η δήλωση του Αβραμόπουλου θα μπορούσε να ερμηνευθεί με πολλούς τρόπους. Αν και αντιπρόεδρος της ΝΔ ο κ.Αβραμόπουλος δεν κάνει μια από τις γνωστές προεκλογικές δηλώσεις νίκης του κόμματός του ,αλλά πάει απ΄ ευθείας στην επόμενη μέρα ζητώντας ενότητα. Μιλά για ιστορική περίσταση και προειδοποιεί για τον κίνδυνο διχασμού.

Όλη η δήλωση:

«Σε μία κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και το έθνος, όπου το διακύβευμα είναι η σταθερότητα του τόπου και η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να αποφασίσει με μοναδικό γνώμονα το δικαίωμα των Ελλήνων και κυρίως των επόμενων γενιών σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.
 
Η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να βρει την κοινωνία μας ενωμένη, για να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, με πρώτες την ευημερία του λαού και του τόπου μας και την παραμονή μας με κύρος και ευθύνη στην ευρωπαϊκή οικογένεια.
 
Η περίσταση είναι ιστορική και μας θέτει προ μεγάλων ευθυνών και το μόνο που δεν θα συγχωρήσει η ιστορία είναι ο διχασμός».


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ