Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΑΠΟΨΗ

Παρμενίων: Όταν οι πολιτικοί ρίχνουν πάνω τους ...μια παραλλαγή για να "κερδίσουν πόντους"!

09.10.2015 | 20:59
Οι εμφανίσεις με στυλ “μιλιταίρ” του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στον Έβρο, δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσουν. Ειδικά ο ΥΕΘΑ μάλλον νοιώθει πιο άνετα με τα “χακί”! Ο Τσίπρας πάλι με θητεία στο ΠΝ και υπηρεσία στο ΓΕΝ είναι μάλλον λογικό να δηλώνει έκπληκτος από τα όσα είδε στον Έβρο.
‘Ομως το “στιλάκι μιλιταίρ” το έχουν υιοθετήσει οι Έλληνες πολιτικοί πολλά χρόνια τώρα ακολουθώντας προφανώς τις …συμβουλές των επικοινωνιολόγων τους.

Πρώτος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ως πρωθυπουργός το 1991 πέταξε με F-16. Η φωτογραφία είναι ιστορική για έναν ακόμη λόγο. Δεξιά ο πιλότος που τρέχει είναι ο Θεολόγος Συμεωνίδης . Μάχιμος πιλότος F-16 τότε. Μάχιμος διευθυντής του γραφείου του Πάνου Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ, σήμερα.

Ο Μητσοτάκης χώρεσε στο F- 16 κι έκανε την πτήση.


Οι στρατιωτικές “στολές” - που λέει ο λόγος ,ένα μπουφάν είναι όλο κι όλο- κάποιες φορές χρησιμοποιούνται από τους πολιτικούς για να στείλουν το μήνυμα που επιθυμούν. Το …έγκλημα το έκαναν οι επικοινωνιολόγοι του Κώστα Καραμανλή το καλοκαίρι του 2007. Όλη η χώρα καίγονταν και δεκάδες συμπολίτες μας ήταν νεκροί. Με θερμοκρασία που προσέγγιζε τους 40 βαθμούς κάποιοι σκέφθηκαν να φέρουν τον τότε πρωθυπουργό στο ΥΠΕΘΑ με…μπουφάν! Περίπου ίδιο μ΄ εκείνο που φορούσε ο Τζορτζ Μπους την 11η Σεπτεμβρίου! Το …παραμύθι ότι δεχόμαστε “ασύμμετρη επίθεση” δεν κράτησε πολύ!Έκτοτε κάμποσοι πολιτικοί έκαναν το σώου τους ρίχνοντας πάνω τους …μια παραλλαγή.

Τι αποτέλεσμα έχει; Όπως όλα τα επικοινωνιακά τρυκ …πρόσκαιρο. Με απλά λόγια κάποιος να εξηγήσει στον Τσίπρα και στον Καμμένο ότι η ουσία είναι που θα μετρήσει αυτή τη φορά στην κρίση των στρατιωτικών. 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ