Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρμενίων 2018: Οι καλύτερες φωτογραφίες των πρώτων ημερών της άσκησης

07.10.2018 | 07:58
 Ο "Παρμενίων 2018", η μεγάλη Εθνική Διακλαδική Άσκηση, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με Ναυτικό, Αεροπορία, Στρατό Ξηράς και Ειδικές Δυνάμεις να πραγματοποιούν δύσκολες ασκήσεις σε όλη την Ελληνική επικράτεια. Χθες δόθηκε στην δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα από τις εντυπωσιακές εικόνες των πρώτων ημερών της άσκησης «Παρμενίων 2018» με τον «ΑΓΡΥΠΝΟ ΦΡΟΥΡΟ» του ΓΕΣ και το γυμνάσιο ανακατάληψης πλοίου να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ο ΥΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, παρακολούθησε την έναρξη της Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» από τη Φρεγάτα «ΨΑΡΑ».

Το σενάριο της άσκησης που παρακολούθησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας περιελάμβανε ανακατάληψη πλοίου και γυμνάσιο αντιμετώπισης αεροπορικής προσβολής από μονάδα επιφανείας.

Το Σάββατο 06 Οκτωβρίου 2018, υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή πραγματοποιήθηκε η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ» στο νέο Πεδίο Βολής και Ασκήσεων στη νήσο Θάσο με συμμετοχή τακτικών δυνάμεων του Στρατού, εφέδρων και εθνοφυλάκων.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες της άσκησης: 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ