Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βίτσας: η Ελλάδα είναι το προκεχωρημένο οχυρό της Ευρώπης

28.02.2016 | 16:55
Ανανέωση 2016-02-28 19:35:44

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, παρευρέθηκε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, στις εκδηλώσεις προς τιμή των 212 εκτελεσθέντων πατριωτών από τους Γερμανούς κατακτητές, στις Βίγλες της Μεγαλόπολης, το 1944.

Και σήμερα η Ελλάδα είναι το οχυρό, το προκεχωρημένο οχυρό της Ευρώπης, μιας Ευρώπης της ειρήνης και της αλληλεγγύης", τόνισε  στην ομιλία του. 

Παράλληλα ο κ. Βίτσας σχολίασε ότι "όμως, σ' όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, εξαπλώνεται η κατοχή των μεγάλων συμφερόντων, συμφερόντων οικονομικών, συμφερόντων πολιτικών, συμφερόντων γεωπολιτικής κυριαρχίας". για να καταστήσει σαφές ότι "ας το ξέρουν καλά όσοι απεργάζονται σχέδια, η Ελλάδα στη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, την οικονομική και την κοινωνική, θα δώσει τη μάχη και θα τα καταφέρει, με φιλανθρωπία αλλά και με θυμό για όσους απεργάζονται το μέλλον της ως αποθήκη ψυχών".

"Και σ' αυτούς τους φίλους και τους εχθρούς, οι οποίοι απεργάζονται και άλλες κινήσεις, τους λέμε ξεκάθαρα ότι αυτή η χώρα έχει 135 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, έχει 90 μεγάλα νησιά, έχει χιλιάδες βραχονησίδες και από αυτές τις βραχονησίδες, από κάθε σπιθαμή γης, δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω. Για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας", ξεκαθάρισε.

Ο ΑΝΥΕΘΑ διαβεβαίωσε ότι εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα των 212 συμπατριωτών μας και "ξεκινώντας απ' τα ιδανικά της λευτεριάς θα κερδίσουμε. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ