Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάσχα πολιτικών - Δράμα στρατιωτών και αξιωματικών

05.05.2013 | 00:41
Πάσχα των Ελλήνων. Εορτή μοναδική που συνδυάζεται και με την άνοιξη γι΄ αυτό την κάνει ακόμη πιο ευχάριστη. Μετά από τη νηστεία και τη Μεγάλη Εβδομάδα ,ξημερώνει η Κυριακή με το αρνί ,το κοκορέτσι κι όλα τα σχετικά. Όμως για κάποιους ο Γολγοθάς συνεχίζεται. Και για να ακριβολογούμε…κορυφώνεται την Κυριακή του Πάσχα! Ποιοι είναι αυτοί ; Μα οι στρατιώτες,ναύτες και σηνίτες που υπηρετούν τη θητεία τους κι έχουν …το προνόμιο να υποδεχτούν την Κυριακή του Πάσχα “τον κ.υπουργό”, τους Αρχηγούς ή όποιον άλλο παράγοντα και αξιωματούχο κάνει …το πέρασμά του από τη μονάδα τους! Εφιάλτης που έχει αρχίσει πολλές ημέρς πριν! Το στρατόπεδο πρέπει να λάμπει. Ο εκνευρισμός του διοικητή δεδομένος,όπως και το απίστευτο τρέξιμο για τους στρατεύσιμους. Κι όλα αυτά για να βγουν οι φωτογραφίες και τα πλάνα των επισήμων που κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα δίπλα στους κατάκοπους στρατεύσιμους που γυρνάνε μάλλον απρόθυμα το αρνί! Τόσο όσο χρειάζεται για το κλικ του φωτογράφου.

Ευτυχώς -που φθάσαμε- η κρίση μετρίασε όλη αυτή τη πασχαλιάτικη φαρσοκωμωδία. Ωστόσο κάποιοι και φέτος …δεν θα αποφύγουν το …προνόμιο της υποδοχής των επισήμων. Κουράγιο.

Οι φωτογραφίες είναι από το όχι και τόσο μακρυνό παρελθόν. Πάσχα πολιτικών,δράμα στρατιωτών! 
Μεγάλα κέφια για τον Γιώργο Παπανδρέου.Πριν το ΔΝΤΗ φωτογραφία που κάθε υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει βγάλειΚαραμανλής στην Τρίπολη πριν γίνει πρωθυπουργός. Μεϊμαράκης με φόντο ελικόπτερο και καλό κρασί.Η Αλέκα στο Πολεμικό ΝαυτικόΣημίτης σε στρατόπεδο. Είναι είδηση.Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος σε στρατόπεδο του Έβρου.Αντώνης Σαμαράς τσουγκρίζει. Φέτος θα το κάνει ως πρωθυπουργόςΑυτοκόλλητοι! Φράγκος-Βενιζέλος που δεν τα "τσούγκρισαν" ποτέ!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ