Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πατέρας Γιώργου Μπαλταδώρου: Περίσσευμα αξιοπρέπειας - η ανατριχιαστική ευχή

20.05.2018 | 22:55
Ράγισε καρδιές με το περίσσευμα αξιοπρέπειας ο πατέρας του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Με το πρόσωπο σκαμένο από το χτύπημα της μοίρας που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, την Πολεμική Αεροπορία και όλη την Ελλάδα, ο Α. Μπαλταδώρος, μίλησε στον ανταποκριτή του Alpha και μέσα από το ρεπορτάζ του Κώστα Σαρικά έκανε μια ανατριχιαστική ευχή: "Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω. Εύχομαι να είναι ο τελευταίος που πέφτει για την πατρίδα".

Μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Μορφοβούνι στην Καρδίτσα, το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από το θάνατο του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, Του ήρωα της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος κατά την πτώση του μοιραίου Mirage – 2000 στη Σκύρο στις 12 Απριλίου.

Ο «φύλακας άγγελος» του Αιγαίου χάθηκε σε ηλικία 34 ετών αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά, ηλικίας 6 και 8 ετών. Το παρών έδωσε ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι του Γιώργου ο οποίος θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές όλων των Ελλήνων ως ένα από τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που κοσμούν πλέον το πάνθεον των Ηρώων!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ