Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ σε μονάδες του Δ΄ΣΣ

02.02.2017 | 13:06
του Απόλλωνα Λεονταρίτη

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής,
επισκέφθηκε το σύνολο των Σχηματισμών, Συγκροτημάτων και Μονάδων της Περιοχής Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού σε Διδυμότειχο, Σουφλί και Ορεστιάδα

Ειδικότερα ο Αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφτηκε - μεταξύ άλλων - το Στρατηγείο του Δ΄ΣΣ, το Στρατηγείο της 16ης Μεραρχίας, την 30η Μ/Κ Ταξιαρχία στο Διδυμότειχο , την 50η Μ/Κ Ταξιαρχία στο Σουφλί, καθώς και τις υπόλοιπες μονάδες, οι οποίες αποτελούν την αιχμή του δόρατος του Στρατού Ξηράς στην περιοχή του Έβρου. 

Ο Αρχηγός ΓΕΣ διαπίστωσε το άριστο επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας τους, το εξαιρετικό ηθικό και την αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού και κατέστησε σαφές ότι το Γενικό Επιτελείο Στρατού θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχε το Onalert.gr  ΓΕΣ, ο Αντιστράτηγος Στεφανής ενημερώθηκε για τις τρέχουσες επιχειρησιακές δραστηριότητες ενώ μίλησε απευθείας στο προσωπικό, άκουσε τα προβλήματα που τους απασχολούν και περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις των μονάδων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΣ στο Δ’ΣΣ - ειδικά σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε - έχει την σημασία της.
Τόσο σε επιχειρησιακό επίπεδο καθόσον απαιτείται πλήρης επαγρύπνηση και ετοιμότητα απέναντι σε οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο καθώς η άμεση επαφή του Αρχηγού με το προσωπικό, συντελεί με "καταλυτικό τρόπο στην εξύψωση ηθικού" όπως τόνισαν με έμφαση οι ίδιες πηγές. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ