Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πενς: Καμία ανοχή "για το μίσος και τη βία" των ακροδεξιών

14.08.2017 | 10:19
 Οι ΗΠΑ "δεν ανέχονται το μίσος και τη βία" των ακροδεξιών, δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, ύστερα από τη συγκέντρωση ακροδεξιών που οδήγησε σε βίαια επεισόδια στη Βιρτζίνια.

"Δεν ανεχόμαστε το μίσος και τη βία από τους υπέρμαχους της ανωτερότητας της λευκής φυλής, τους νεοναζί ή την ΚΚΚ (Κου Κλουξ Κλαν)" δήλωσε ο Πενς σε συνέντευξη Τύπου στην Καρταχένα της Κολομβίας.
"Αυτές οι επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες δεν έχουν καμία θέση στη αμερικανική δημόσια ζωή και τις καταδικάζουμε απερίφραστα", δήλωσε ο Πενς.

Μια γυναίκα σκοτώθηκε το Σάββατο στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια όταν ένα όχημα έπεσε πάνω στο πλήθος των διαδηλωτών αντιρατσιστικών οργανώσεων που κατέκλυσαν τη μικρή πόλη για να καταγγείλουν τις οργανώσεις ακροδεξιών, μεταξύ αυτών νεοναζιστές και μέλη της Κου Κλουξ Κλαν.

Εφικτή μια ειρηνευτική επίλυση της κρίσης στη Βενεζουέλα

Η Βενεζουέλα βρίσκεται καθ' οδόν για τη δικτατορία, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά η ειρηνευτική επίλυση μετά τις αναταραχές και τον πολιτικό αναβρασμό στη σοσιαλιστική χώρα παραμένει εφικτή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα δεχθούν την ανάδυση ενός δικτάτορα, και μπορεί να υπάρξουν σύντομα νέες κυρώσεις για την Βενεζουέλα, δήλωσε ο Πενς.

Με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ