Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Περικοπές: Επιστολή 4 Ενώσεων που παρασύρθηκαν από φήμες

13.04.2016 | 07:42
 Κοινή επιστολή προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας έστειλαν τέσσερις Ενώσεις στρατιωτικών, παρασυρόμενες από μη τεκμηριωμένα δημοσιεύματα ότι επίκεινται νέες περικοπές για τους στρατιωτικούς.

Στην επιστολή που υπογράφουν οι Ενώσεις Στρατιωτικών Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας και ΣΕΕΝΣΑ αναφέρουν ότι “τις τελευταίες μέρες παρουσιάζεται απoορισμένα Μ.Μ.Ε . και κανείς δεν έχει διαψεύσει, πως επίκεινται νέες περικοπές και μειώσεις στους μισθούς των Στρατιωτικών. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως προλειαίνεται το έδαφος για νέες παρεμβάσεις στα ειδικά μισθολόγια, που θα οδηγήσουν και σε νέες περικοπές κατά παράβαση ακόμη και της απόφασης του ΣτΕ “.

Όπως έχει γράψει ήδη το Onalert δεν υπάρχει θέμα νέων περικοπών, αλλά εφαρμογής αυτών που έχουν ήδη ψηφιστεί από την κυβέρνηση.

Για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες, προσπάθησαν μέσω επιλεκτικών διαρροών να το φορτώσουν στην Τρόικα, ενώ στην πραγματικότητα καλούνται να εφαρμόσουν αυτά που ψήφισαν.

Διαβάστε τι είχε γράψει σχετικά το Onalert: Περικοπές: Προβλέπονται στον προϋπολογισμό - Επικοινωνιακά τρικ για χειραγώγηση στρατιωτικών

Δείτε την κοινή επιστολή των τεσσάρων Ενώσεων ΕΔΩ

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών στη Βουλή τον περασμένο Ιανουάριο

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ