Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ: Τι απομένει με μείον 6,5% και "κόψιμο" οδοιπορικών στους στρατιωτικούς.ΠΙΝΑΚΕΣ

29.09.2012 | 20:01“Μολύβι και χαρτί” εξακολουθούν να κρατούν μαζί με τ΄ όπλο οι στρατιωτικοί για να υπολογίζουν πόσα χάνουν από τις περικοπές. Και μέχρι να βγάλουν αποτέλεσμα, έρχεται και νέα περικοπή και πάλι αρχίζουν οι υπολογισμοί.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας έκανε πολύ καλή δουλειά υπολογίζοντας τι απομένει στις τσέπες των στρατιωτικών μετά από την περικοπή του 6,5% που ουσιαστικά έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση συν την απώλεια των οδοιπορικών για την οποία έγραψε το Onalert και επικαλείται στους υπολογισμούς της η Ε.Σ.ΠΕ.Θ.

Ιδού λοιπόν η μελέτη:


“Mετά απο μια μελετη που έγινε απο μελη της Ε.Σ.ΠΕ.Θ. θα δείξουμε σε πινακα το συνολικο ποσο που θα αφαιρεθει απο το ετησιο εισοδημα των στελεχων-μελων μας απο την πιθανολουγουμενη μειωση κατα 6,5% και την περικοπη των δώρων, αλλα και τον επιμερισμο αυτης της ετησιας μειωσης σε 12 μηνη βαση.Αν ισχυει αυτο το άρθρο για τα οδοιπορικά http://www.onalert.gr/stories/odoiporika-stratiotikoi-elegtiko τότε θα υπαρχει και προσθετη μειωση απο πιθανη περικοπή των οδοιπορικων έξοδων”

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ -ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΕΑ" ΟΧΙ ΤΑ "ΠΛΗΡΩΤΕΑ"
 

ΣΧΟΛΙΑ