Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέταξε με Apache ο Καμμένος!

20.11.2015 | 20:24
“Απάτσι” ο Καμμένος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας όπου του έγινε επίσημη ενημέρωση για την αποστολή της 1ης ΤΑΞΑΣ,ο ΥΕΘΑ είχε την ευκαιρία να πετάξει με επιθετικό ελικόπτερο Apache.

Ο Καμμένος είναι ιπτάμενος και πετά ελικόπερα. Το Apache δεν το “πέταξε”,αλλά στην μικρή σε διάρκεια πτήση που έκανε κατάλαβε πολλά για τις δυνατότητές του.

Στη Ρεντίνα Πολεμική Σημαία


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, παρέστη στην Τελετή Απονομής Πολεμικής Σημαίας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ) στη Ρεντίνα και απένειμε τα πτυχία στους απόφοίτους του 98ου Σχολείου Καταδρομών.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο Βόλο, όπου μεταξύ άλλων κατέθεσε στεφάνι στo μνημείο των τριών Πεζοναυτών, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής ασκήσεως τον Οκτώβριο του 2014, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας όπου του έγινε επίσημη ενημέρωση για την αποστολή της 1ης ΤΑΞΑΣ και παρακολούθησε δραστηριότητές της. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ