Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟ - Τελετή ορκομωσίας νέων σημαιοφόρων

02.07.2013 | 15:25
Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Σημαιοφόρων του Πολεμικού Ναυτικού τάξεως 2013.

Τα ξίφη στους νέους και νέες Σημαιοφόρους επέδωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 66 Σημαιοφόροι, εκ των οποίων 40 μάχιμοι -ανάμεσά τους δυο γυναίκες-, 16 μηχανικοί -ανάμεσα τους τρεις γυναίκες-, 3 από την Κύπρο, 1 από την Αλγερία, 2 από την Ιορδανία, 2 από τη Λιβύη, 1 από τη Μαυριτανία Μαυριτανίας και 1 από τη Συρία.


Στην τελετή παρέστησαν ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Τραγάκης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, εκπρόσωποι των κομμάτων της Βουλής, βουλευτές, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, σύσσωμη η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σημαιοφόρων.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ