Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Πηγές Μαξίμου για δηλώσεις Καμμένου: Τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης

29.01.2018 | 20:40
"Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου βάζουν οριστικά τέλος στα σενάρια περί κυβερνητικής κρίσης διάφορων καλοθελητών του παλιού πολιτικού συστήματος", τονίζουν πηγές της κυβέρνησης."Όσο και αν κάποιοι δε θέλουν", σημειώνουν οι ίδιες πηγές, θα είναι αυτή η κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τα μνημόνια και την επιτροπεία".

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το Σκοπιανό, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και θα την υπηρετήσουμε μέχρι το πέρας της εντολής που έχουμε».

Όπως υπογράμμισε o ίδιος: «κρατούμε τη θέση μας να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία ή παράγωγό της. Οι ΑΝΕΛ κρατούν ως θέση την απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών το 1992».

Aκόμα ο Καμμένος επανέλαβε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά:» Εμπιστευόμαστε τον κ. Κοτζιά να διαπραγματευθεί, επιθυμούμε λύση, αλλά με τον απαράβατο όρο που εμείς θέτουμε».

 Επίσης, σημείωσε την εκτίμησή του ότι οι διαπραγματεύσεις με την γειτονική χώρα θα διαρκέσουν καιρό ενώ υποστήριξε ότι πέραν της ονομασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η αλλαγή συντάγματος αναφορικά με τα αλυτρωτικά.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης και στην ομόφωνη απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να μην περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του η ονομασία της ΠΓΔΜ. 

Βίντεο: Δηλώσεις Καμμένου
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ