Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πήρε κεφάλια στην Εθνική Φρουρά ο Υπουργός Αμυνας

08.10.2018 | 17:54
Οι συμβάσεις στρατιωτών - ΣΥΟΠ τερματίστηκαν από την Εθνική Φρουρά αφού συνελήφθηκαν για υποθέσεις ναρκωτικών όμως όλες οι υποθέσεις σημειώθηκαν εκτός στρατοπέδου.

Πληροφορίες που προκύπτουν από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για υποθέσεις που «έσκασαν» το τελευταίο διάστημα, αλλά συνδέθηκαν με τους απολυθέντες ΣΥΟΠ και πρόκειται για υποθέσεις των τελευταίων χρόνων

Πηγές του Υπουργείου Άμυνας ανέφεραν ότι είναι δεδομένο ότι όποιος στρατιωτικός συλληφθεί για οποιοδήποτε αδίκημα και ειδικά για ναρκωτικά απολύεται. 

Σύμφωνα με τηλεοπτικές δηλώσεις του ιδίου στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, οι υποθέσεις που έφτασαν στα χέρια του επίσημα ανέρχονται στις πέντε, ωστόσο όπως πληροφορήθηκε από την Αστυνομία προέκυψαν άλλες τέσσερις.

Ο κ. Αγγελίδης, προσπαθώντας να καθησυχάσει την κοινή γνώμη, είπε ότι όλες οι υποθέσεις έγιναν εκτός στρατοπέδων, έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο στρατός είναι γεμάτος με ναρκωτικά. Το Υπουργείο Άμυνας, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ, τόνισε, διερευνά και το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες ΣΥΟΠ να έχουν εισαγάγει τα ναρκωτικά και εντός των στρατοπέδων.

Ο Υπουργός ενημέρωσε, παράλληλα, ότι στην νέα προκήρυξη για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών, υπάρχει ο όρος να γίνεται εξέταση κατά των ουσιώδη χρόνο της υποβολής της αίτησής τους. Συγκεκριμένα, θα γίνονται αιμοτολογικές εξετάσεις, που θα λειτουργούν και ως νάρκοτεστ.

ΠΗΓΗ; OFFSITE.COM.CY

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ