Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για καλλιέργεια μαριχουάνας κατηγορούν το PKK οι Τούρκοι

25.09.2012 | 14:25
Το ΡΚΚ προωθεί καλλιέργειες μαριχουάνας στην ΝΑ Τουρκία,υποστηρίζει τουρκική εφημερίδα ασπάζομενη, προφανώς, σχετικές διαρροές καταλλήλων κύκλων.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα  Zaman σε πρωτοσέλιδο προβάλλει  ισχυρισμούς ότι το ΡΚΚ ενθαρρύνει τους χωρικούς στην ΝΑ Τουρκία να καλλιεργούν μαριχουάνα  με αποτέλεσμα να έχουν αναπτυχθεί μεγάλες τέτοιες καλλιέργειες . Σύμφωνα με την εφημερίδα,η οποία δεν παραθ'ετει καν'να στοιχείο, το ΡΚΚ παράσχει υποστήριξη για τις καλλιέργειες, διαβεβαιώνει τους χωρικούς ότι το κράτος δεν πρόκειται ποτέ να προσεγγίσει  τις καλλιέργειές τους , ενώ μέρος των κερδών από τις καλλιέργειες μαριχουάνας πηγαίνει στο ΡΚΚ.
 
Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα ετησίως παράγονται 500 τόνοι μαριχουάνας από τις καλλιέργειες σε 80 χωριά της ΝΑ Τουρκίας , ενώ τα κέρδη του ΡΚΚ από τις καλλιέργειες έφθασαν τα 50 εκ δολ το περασμένο έτος.
Καθώς οι άλλες βόμβες δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν τους αντάρτες, φαίνεται πως επιστρατεύονται τώρα και οι βόμβες ...μαριχουάνας. δηλαδή η σχετική προπαγάνδα.Η τακτική της υπόσκαψης  σε θέματα για τα οποία υπάρχει κοινωνική ευαισθησ'ια είναι γνωστή. Συνήθως πάνατα κάτι υπάρχει  και εν συνεχεία η  τρίχα γίνεται τριχιά-  και ντε να βγάλεις 'ακρη! Αυτό λέει η εμπειρία  και χωρίς στοιχε'ια δεν υιοθετούμε τίποτα... 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ