Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Πλασματικά: Διαδικασία και δικαιολογητικά αναγνώρισης - Έγγραφο ΓΕΣ - Δικαίωση Onalert

31.05.2016 | 20:00
 Δικαίωση για το Onalert.gr και τον Οικονομικό Σύμβουλο του Πανελλήνιου Συντονιστικού Ενόπλων Δυνάμεων Ηλία Νατσιούλα, στο θέμα των πλασματικών χρόνων.

Όπως έγκαιρα είχε ενημερώσει μέσω του Onalert.gr ο κ. Νατσιούλας φαίνεται ότι «διέφυγε» των επιτελών του ΓΕΣ, μια σημαντική λεπτομέρεια στο έγγραφο για τις ενέργειες στων στελεχών για την αναγνώριση των χρόνων εκστρατείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ: Πλασματικά: Αίτηση για αναγνώριση με 20ετια και όχι 25ετία για ορισμένες κατηγορίες

Συγκεκριμένα υποστήριζε ότι συγκεκριμένες κατηγορίες στελεχών των μπορούν να αναγνωρίσουν τα πλασματικά έτη με συμπλήρωση 20 ετών και όχι μόνο με τη συμπλήρωση 25 ετών που αναγράφονταν στο αρχικό έγγραφο του ΓΕΣ.

Επανήλθε με νέο έγγραφο το ΓΕΣ την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης στο Onalert.gr  και ενημερώνει τα στελέχη ότι ο χρόνος υπηρεσίας των στρατιωτικών σε Μονάδες εκστρατείας λογίζεται αυξημένος στο διπλάσιο με μοναδική προϋπόθεση τη συμπλήρωση είκοσι πέντε (25) ή είκοσι (20) κατά περίπτωση, ετών πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας από τον ασφαλισμένο.

Πρόκειται για μια δικαίωση του κ. Νατσιούλα, ο οποίος επελέγη για οικονομικός σύμβουλος του ΠΑΣΕΔ αξιοποιώντας τις γνώσεις του για το καλό των στρατιωτικών.

Δείτε το έγγραφο και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται να υποβάλλουν τα στελέχη για την αναγνώριση των πλασματικών ετών εκστρατείας


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ