Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Ποια είναι τα καλύτερα βομβαρδιστικά στον κόσμο για το 2017- 2018; ΒΙΝΤΕΟ

03.12.2017 | 17:30
Ποια είναι τα καλύτερα βομβαρδιστικά για το 2017- 2018; Κάνοντας μια αναζήτηση στο youtube μπορούμε να βρούμε αρκετές ετκιμήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν δύο βίντεο τα οποία μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Το πρώτο γιατί κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με 10 βομβαρδιστικά με μπόλικο “άρωμα” από τη Ρωσία και το το δεύτερο γιατί περιλαμβάνει 7 βομβαρδιστικά που αν μη τι άλλο έχουν όντως ισχυρή παρουσία στους αιθέρες...Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν ενστερνιζόμαστε τη σειρά με την οποία προβάλλονται ούτε στο ένα ούτε στο άλλο βίντεο αλλά θεωρούμε ότι μερικά βομβραδιστικά από τα οποία μπορείτε να  δείτε παρακάτω είναι από καλύτερα βομβαρδιστικά που έχουν κατασκευαστεί μέχρι και σήμερα.

Στο πρώτο βίντεο όπως μπορείτε να διαπιστώστε και μόνοι σας τα 6 από τα 10 βομβαρδιστικά σύμφωνα με την λίστα είναι ρωσικά...Στο σημείο αυτό ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε ότι το βρετανικό Avro Vulcan που βρίσκεται στο νούμερο 5, δεν υπάρχει πια στην ενεργό δράση καθώς βγήκε στη σύνταξη πριν αρκετά χρόνια, ωστόσο δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι όντως επρόκειτο για ένα βομβαρδιστικό που ήταν πολύ μπροστά σε σχέση με την εποχή του όταν πρωτοβγήκε στους αιθέρες το 1952…

Το δεύτερο βίντεο ξεκινάει τη λίστα του με το Xian H-6k από την Κίνα και στην τρίτη θέση κατατάσσει το αμερικανικό B1-B lancer των ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν ενστερνιζόμαστε απόλυτα τη σειρά με την οποία προβάλλονται  οπως τόνισαμε αλλά θεωρούμε ότι οι λίστες αυτές περιλαμβάνουν όντως κάποια από τα καλύτερα βομβαρδιστικά που έχουν κατασκευαστεί μέχρι και σήμερα.


  

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ