Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια ερώτηση αναμένουν οι Αρχηγοί να απαντήσει ο Καμμένος στη Βουλή

18.03.2015 | 12:00
Μια ερώτηση βουλευτή της ΝΔ προς τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο αναμένεται με ενδιαφέρον να απαντηθεί. Την ερώτηση έχει καταθέσει ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ και απόστρατος αξιωματικός του ΠΝ Στέφανος Γκίκας και η απάντηση αναμένεται με ενδιαφέρον για δύο λόγους:

•Πρώτος είναι γιατί ο βουλευτής της ΝΔ ρωτά να μάθει τους λόγους της αποστρατείας του στρατηγού Μανωλά. Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε τους λόγους από τα πιο επίσημα στοιχεία.

•Δεύτερον ο βουλευτής ρωτά για την θεσμοθέτηση της θητεία Αρχηγών στην οποία έχει αναφερθεί με δηλώσεις του ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Συνεπώς η απάντησή του θα βγάλει λογικά και είδηση για το αν πρέπει να περιμένουμε ή να μην περιμένουμε να γίνει κάτι σύντομα.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι ΥΕΘΑ παραδέχονταν την αναγκαιότητα να επανέλθει η θητεία των Αρχηγών αλλά κανείς δεν προχώρησε τελικά στην αναγκαία ρύθμιση. Μάλλον γιατί όλοι βολεύονταν με το να μην υπάρχει θητεία Αρχηγών . Ελπίζουμε να μην “βολευτεί” και ο Καμμένος.Διαβάστε ακόμη:

Ο Χρίστος Μανωλάς απαντά στις φήμες για τους λόγους αποστρατείας του - ΒΙΝΤΕΟ"Γιατί αποστρατεύθηκα" - Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς στο Onalert.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ