Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια θέση αναλαμβάνει ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης

15.03.2015 | 22:00
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων. Η θέση προτάθηκε πριν από αρκετές ημέρες στον ναύαρχο, ο οποίος αφού “πήρε τον χρόνο του” αποφάσισε να αναλάβει το ρίσκο να πιάσει το τιμόνι μιας πολύ σημαντικής αλλά και απαξιωμένης κρατικής αμυντικής βιομηχανίας.

Δεν θα ΄χει “ήρεμο ταξίδι” ο ναύαρχος, αλλά είναι συνηθισμένος. Η τρόϊκα είχε απαιτήσει να κλείσουν τα ΕΑΣ. Και είναι αλήθεια ότι σ΄ αυτό το θέμα υπήρξε μια προσπάθεια από την προηγούμενη κυβέρνηση να αναβληθεί το λουκέτο. Η νέα κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι στόχος είναι η σωτηρία και η ανάπτυξη των ΕΑΣ. Υπάρχουν δυνατότες; Πολλές. Υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να δώσουν “ανάσες ζωής” στα ΕΑΣ. Χρειάζεται βέβαια ταχύτητα στις αποφάσεις.

Ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης είναι ο δεύτερος ναύαρχος που επιλέχθηκε για σημαντική θέση στο χώρο της Εθνικής Αμυνας. Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριακίδη στην θέση του υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Εξοπλισμών.

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα τώρα για τα "αιτήματα" χρησιμοποίησης των ΕΔ εναντίον "εσωτερικών κινδύνων"Βόμβες Χρηστίδη για ρουσφέτια κρίσεις και τι λέει για υπουργούς και Αρχηγούς που συνεργάστηκε


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ