Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι απόστρατοι σπεύδουν να υπερασπιστούν τον ταγματάρχη που συνελήφθη

24.11.2013 | 00:03
Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών έσπευσε να πάρει θέση για τη σύλληψη του ταγματάρχη πεζοναυτών .

Με επιχειρήματα που δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι ταυτίζονται όλο και συχνότερα με την ακροδεξιά η ΑΚΙΣ επισημαίνει με απλά λόγια ότι δεν πρέπει όποιος συλλαμβάνεται έστω και με παράνομα όπλά να “χρεώνεται” αυτομάτως σε κάποιο κόμμα και για να λέμε τα πράγματα με τ΄ όνομά τους στη Χρυσή Αυγή.

Και αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

“Η εκμετάλλευση του συγκεκριμένου περιστατικού εντάσσεται σε μια συνεχή προπαγανδιστική προσπάθεια ετικετοποίησης των ανθρώπων που φέρουν το εθνόσημο, ανάλογα με το πώς βολεύει το σύστημα κάθε φορά. Παλαιότερα «χουντικοί» και «σταγονίδια», σήμερα «πραξικοπηματίες» και «χρυσαυγίτες» και πάει λέγοντας.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών τάσσεται απέναντι σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια, από όπου κι αν προέρχεται. Υπερασπιζόμαστε αταλάντευτα το τεκμήριο της αθωότητας κάθε κατηγορουμένου μέχρι να καταδικαστεί τελεσίδικα από την Ελληνική Δικαιοσύνη και όχι από άλλου είδους τηλεδικαστές η δημοσιογραφοεισαγγελείς. Αυτό επιτάσσει η λειτουργία του Συντάγματος και η Δημοκρατία”.

Για να μην τρελαθούμε εντελώς σ΄ αυτή τη χώρα:

Οι συντάκτες της ανακοίνωησης της ΑΚΙΣ έχουν διαβάσει την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ή όχι; Θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι. Να τους επισημάνουμε λοιπόν ότι μεταξύ των όπλων και των πυρομαχικών βρέθηκαν “...διάφορα αντικείμενα, όπως πόστερ – κούπες – κανάτες – πετσέτα – αναπτήρες με το έμβλημα της 21ης Απριλίου...”, “...δέκα βιβλία με ναζιστικό περιεχόμενο”.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις χαίρουν της εκτιμήσεως της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Οι κατά καιρούς γραφικές περιπτώσεις που αποκαλύπτονται δεν μπορούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη που χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να αποκτήσουν.

Ας λείπουν λοιπόν και οι “γραφικές” προσπάθειες “υπεράσπισης”. Ειδικά σε μια περίοδο που οι στρατιωτικοί δοκιμάζονται σκληρα είναι τουλάχιστον περίεργο μια ένωση αποστράτων που έχουμε πάρα πολύ καιρό να την ακούσουμε να σπαταλά χρόνο και σκεψη για την υπόθεση του ταγματάρχη. 


Διαβάστε ακόμη:

Συνελήφθη διοικητής πεζοναυτών στον Βόλο για παράνομα όπλα - Σχέση με Χρυσή Αυγή;


Τι λέει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη σύλληψη του ταγματάρχη πεζοναύτη


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ