Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι κατηγορούν τον Καμμένο για "στρατιωτικό νόμο" και τι απαντά ο ΥΕΘΑ

22.07.2015 | 20:18
Σφοδρή σύγκρουση της εφημερίδας Παραπολιτικά με τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Η εφημερίδα κατηγορεί τον ΥΕΘΑ για “κήρυξη στρατιωτικού νόμου στην Ικαρία” και καταγγέλει την σύλληψη δημοσιογράφου και φωτογράφου της από αστυνομικό με πολιτικά.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι :

“Η δημοσιογράφος των Παραπολιτικών Ανθή Βούλγαρη και ο φωτογράφος της εφημερίδας Βαγγέλης Ρασσιάς, κατέβηκαν στο νησί προκειμένου να κάνουν ρεπορτάζ για τα έργα που πραγματοποίησε και συνεχίζει η ΜΟΜΑ. Ήρθαν όμως αντιμέτωποι με μυστικό αστυνομικό με πολιτικά ο οποίος τους κατέβασε από το αυτοκίνητό τους και τους αφαίρεσε κινητά και φωτογραφικές μηχανές!

Λέγοντάς τους απλά πως έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον τους από τη σύζυγο του υπουργού Εθνικής Άμυνας! Και τους οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα στον Άγιο Κήρυκο, χωρίς να τους ενημερώσει για το τι αδίκημα διέπραξαν. Η υπόθεση γεννά σειρά ερωτημάτων:

-Πως γνώριζε η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Άμυνας την άφιξη των δυο απεσταλμένων της εφημερίδας Παραπολιτικά στην Ικαρία;
-Ο μυστικός αστυνομικός με τα πολιτικά πως ήξερε τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν και τους έστησε "καρτέρι";  
-Μήπως κάποιος παρακολουθεί την εφημερίδα Παραπολιτικά;
-Μήπως κάποιος "ακούει" τα τηλέφωνα των δημοσιογράφων της εφημερίδας;
-Γιατί είναι παράνομο ένας δημοσιογράφος και ένας φωτογράφος να κάνουν ρεπορτάζ για τα έργα που γίνονται σε ένα νησί;
-Τι φοβήθηκε η σύζυγος του υπουργού Εθνικής Άμυνας και υπέβαλε τη μήνυση. 

Τι απαντούν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με ανακοίνωσή τους:

Ο δημοσιογράφος και ο φωτογράφος της εφημερίδας «Παραπολιτικά» φωτογράφιζαν στην Ικαρία τα παιδιά και άλλα μέλη της οικογένειας του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου προκειμένου να απειλήσουν για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τα έργα της ΜΟΜΑ που υποστηρίζουν τα «Παραπολιτικά» ότι πήγαν να φωτογραφίσουν βρίσκονται στην περιοχή Καρκινάγρι σε απόσταση τριών ωρών με το αυτοκίνητο από το σημείο όπου εντοπίστηκαν.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ