Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι προστάτευαν την Χρυσή Αυγή εντός στρατεύματος; Και πλαστή ταυτότητα ο Κασιδιάρης

12.12.2013 | 10:36
Μια σειρά ερωτημάτων αναζητούν απάντηση με αφορμή την διαταγή του Α/ΓΕΣ για ΕΔΕ και άμεση απόσπαση του ανθυπολοχαγού Ειδικών Δυνάμεων Αλέξανδρου Κασιδιάρη από την Ρεντίνα όπου εκπαιδευόταν στο Φρουραρχείο Αθηνών ,στην διάθεση του οποίου τίθεται . 

Έπρεπε να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες του από την “στρατιωτικού τύπου” εκπαίδευση χρυσαυγιτών για να υπάρξει παρέμβαση;

•Δεν αρκούσε η εμπλοκή του σε επεισόδιο με αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη προ ολίγων μηνών στο οποίο έφερε πιστόλι;

•Πως μετά από τη καταδίκη του από το στρατοδικείο Θεσσαλονίκης γι΄ αυτό το παράπτωμα βρέθηκε να εκπαιδεύεται στο κορυφαίο “σχολείο” των Ειδικών Δυνάμεων στη Ρεντίνα;
 
Εδώ μέχρι πρόσφατα ολόκληρο το ΓΕΣ ...συνταράσσονταν αν έπιαναν στρατιώτη να διαβάζει εφημερίδα και τώρα με καταδίκη στρατοδικείου δεν τρέχει τίποτα;

•Με απλά λόγια είναι λογικό το συμπέρασμα ότι εντός στρατεύματος υπήρχε μηχανισμός προστασίας της οργάνωσης.

Και πλαστή ταυτότητα


Ακόμη μια φωτογραφία που βρέθηκε στα αρχεία που είχε αποθηκευμένα στον υπολογιστή του ο Ηλίας Κασιδιάρης έρχονται να «κάψουν» τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον αδελφό του, Αλέξανδρο, για τον οποίο ο αρχηγός ΓΕΣ διέταξε ΕΔΕ.
Και αυτή τη φορά, μετά τις φωτογραφίες με το τατουάζ και τον ναζιστικό χαιρετισμό, αφορά στον αδερφό του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Αλέξανδρο, ανθυπολοχαγό των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Όπως αναφέρει σήμερα η Καθημερινή, στα αρχεία Κασιδιάρη βρέθηκε φωτογραφία πλαστής ταυτότητας, στο μπροστινό μέρος της οποίας βρίσκεται η φωτογραφία του αδερφού του, Αλέξανδρου, με στολή αστυνομικού.

Ως μήτρα για την κατασκευή πλαστών αρχείων χρησιμοποιήθηκε γνήσια ταυτότητα 25χρονου αστυφύλακα της ΕΛ.ΑΣ.. Ο εν λόγω αστυνομικός, σύμφωνα με την εφημερίδα, φέρεται να εκπροσωπεί την Αστυνομία σε αγώνες κολύμβησης και δεν έχει δηλώσει απώλεια της ταυτότητάς του.
Στην έκθεση που συνέταξε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι τα «επίμαχα» φωτογραφικά αρχεία εντοπίστηκαν αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του Ηλία Κασιδιάρη και πιθανόν ανήκει στον αδελφό του, Αλέξανδρο, καθώς η κωδική ονομασία του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη είναι «Αlex».

Κατά τη διερεύνηση του σκληρού δίσκου βρέθηκαν δυο φωτογραφικά αρχεία με τις δυο όψεις ταυτοτήτων αστυνομικών. Σε ορισμένες από αυτές αναγράφονται στοιχεία «Αλέξανδρος Παπαστεργίου – αστυφύλακας» με ημερομηνία γέννησης 1987.

Τα στοιχεία δεν αντιστοιχούν σε πρόσωπο που υπηρετεί στην Αστυνομία. Σύμφωνα με την έρευνα, τα αρχεία έχουν επεξεργαστεί μέσω photoshop.

Αρμόδιος αξιωματικός της Αστυνομίας δήλωσε στην Καθημερινή ότι «το αρχείο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλαστών εγγράφων».
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ