Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιον στρατηγό πρώην Α/ΓΕΣ συνάντησε ο Καραμανλής και γιατί

26.11.2014 | 23:03
Συνάντηση με τον πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Ζιαζιά είχε πριν από μερικές ημέρες ο Κώστας Καραμανλής. Ο στρατηγός κλήθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό στο πολιτικό του γραφείο και ο Αρχηγός ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση.

Η ατζέντα της συνάντησης όπως και το ίδιο το ραντεβού κρατούνται ως επτασφράγιστα μυστικά!

Ο πρώην πρωθυπουργός λένε οι πληροφορίες του Onalert.gr τα είπε για πάνω από μια ώρα με τον πρώην Αρχηγό.

Γιατί κάλεσε στο γραφείο του ο Καραμανλής τον Ζιαζιά; Προφανώς γιατί τον εκτιμά και ήθελε να ακούσει τις απόψεις του. Βέβαια η πρόσκληση στον Ζιαζιά δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Ήταν ο μόνος Αρχηγός Γενικού Επιτελείου που τα “βρόντηξε” και παραιτήθηκε μόλις η κυβέρνηση τον πίεσε για να κάνει κρίσεις κατά παραγγελία. Και το θέμα είναι ότι η κυβέρνηση ήταν -και είναι- της ΝΔ κυρίως με στήριξη από το ΠΑΣΟΚ.

Για να καλεί πάντως στρατιωτικούς στο γραφείο του ο Καραμανλής -δεν γνωρίζουμε αν έχουν κληθεί κι άλλοι- θα πρέπει να ανησυχεί σφόδρα για τα εθνικά θέματα και ειδικά τα ελληνοτουρκικά.

Αν και δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τον Ζιαζιά, είναι βέβαιο ότι ο στρατηγός θα του είπε την πάσα αλήθεια. Αυτό προφανώς ήθελε και ο πρώην πρωθυπουργός γι΄ αυτό και δεν απευθύνθηκε σε κάποιους εν ενεργεία.


Διαβάστε ακόμη:

Κωσταράκος-Ζιαζιάς: Με ποιον στρατηγό θα θέλαμε να είμαστε στο "χαράκωμα"
"Επέλαση" Ζιαζιά! "Ο Αρχηγός δεν μπορεί να εργάζεται για το ατομικό του συμφέρον" -Άρθρο φωτιά


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ