Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιον θα ήθελε για διάδοχό του ο Α/ΓΕΕΘΑ;

25.05.2015 | 07:00
Μην νομίζουμε ότι οι επόμενες κρίσεις Αρχηγών είναι μακριά. Ιούνιος μπαίνει και μέσα στην κάψα του καλοκαιριού θα γίνει το “έλα να δεις” για την διαδοχή του Α/ΓΕΕΘΑ. Ο οποίος…λογικά θα αποχωρήσει για να πάει στις Βρυξέλλες. Δυστυχώς όπως πάντα στην μεταπολίτευση -κι ας λένε κάποιοι ότι αυτός ο κύκλος έκλεισε- οι επιλογές εξαρτώνται από τις πολιτικές εξελίξεις. Με δεδομένο ότι δεν θα έχουμε εκλογές οι ισορροπίες που αυτή τη στιγμή υπάρχουν είναι λεπτές και η κατάσταση ρευστή.

Ναι μπορεί ο Α/ΓΕΝ Βαγγέλης Αποστολάκης να είναι πάλι φαβορί . Και ο Αβραμόπουλος ήταν φαβορί για την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά δεν προέκυψε…

Ναι ο Α/ΓΕΑ Χρήστος Βαίτσης θεωρείται ικανός να κάνει το άλμα. Αλλά δεν έχει να χάσει και τίποτα αν αναμένει…

Ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης μπορεί να μην έχει εκφράσει καμία επιθυμία για αναβάθμιση αφού μόλις έγινε Α/ΓΕΣ,αλλά κάτι μας λέει ότι αν αποφάσιζε μόνος ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος, αυτόν θα έχριζε …διάδοχο. Κι επειδή όλοι πια ξέρουμε ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ έχει τον τρόπο του να διαμορφώνει τις εξελίξεις μην αποκλείουμε τίποτα. Ο Α/ΓΕΣ έχει και την απόλυτη συμπάθεια τουλάχιστον ενός από τους τρεις υπουργούς που αποτελούν την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Διαβάστε ακόμη:


Αυτοκριτική Σαμαρά για 2 Αρχηγούς! Γιατί μετάνοιωσε που κράτησε τον έναν κι έδιωξε τον άλλο
Τι τραβάνε οι Αρχηγοί για να μείνουν ...Αρχηγοί 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ