Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιους πρώην Αρχηγούς ζήτησε να δει ο Αβραμόπουλος - Ποιος θα "χτυπήσει" με συνέντευξη

07.08.2013 | 00:01
Ανοιχτή πρόσκληση σε δύο πρώην Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων για συνάντηση έχει απευθύνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Στενός συνεργάτης του έχει επικοινωνήσει ήδη με τον πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνο Ζιαζιά και τον αντιπτέραρχο Αντώνη Τσαντηράκη. 

Οι δύο Αρχηγοί άκουσαν πολλά θετικά στην επικοινωνία που είχαν και τους ζητήθηκε να συναντηθούν με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για να συζητήσουν.

Τα ραντβού λόγω θέρους και υποχρεώσεων δεν έχουν οριστικοποιηθεί αλλά το υπουργικό επιτελείο θα επανέλθει. Όσο για τον πρώην Α/ΓΕΝ Κοσμά Χρηστίδη; Είναι και αυτός στο πρόγραμμα. Προς το παρόν ο ναύαρχος θα “μιλήσει” μέσω συνέντευξής του σε μεγάλη Κυριακάτικη εφημερίδα. Ίσως η πρόσκληση για ραντεβού στο ΥΠΕΘΑ να έρθει αμέσως μετά.

Είναι αυτονόητο ότι η κίνηση Αβραμόπουλου μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Ζιαζιάς με την παραίτησή του είχε ταράξει για τα καλά τα νερά . Το ίδιο και ο ναύαρχος Χρηστίδης με την συνέντευξή του στην Real News ενώ ήταν Α/ΓΕΝ. Όσο για τον πτέραρχο Τσαντηράκη; Μπορεί δημοσίως να ήταν σιωπηλός είχε ωστόσο προβάλει ισχυρότατες αντιστάσεις σε πολλά απ΄ όσα του είχαν ζητηθεί.

Η πρόσκληση των συγκεκριμένων Αρχηγών που είναι αποδεκτοί και σεβαστοι από το σύνολο των στελεχών και του ποροσωπικού από τη μία είναι βέβαιο ότι θα προσμετρηθεί θετικά για τον Αβραμόπουλο. Από την άλλη είναι προφανές ότι οι γκρίνιες που θα εισπράξει από την Συγγρού αλλά και από τον προκάτοχό του στο ΥΠΕΘΑ Πάνο Παναγιωτόπουλο θα είναι πρόβλημα. Που φαίνεται ότι δεν απασχολεί -ορθώς- τον Αβραμόπουλο.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ