Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πόλεμος" για το ΤΑΙΠΕΔ! Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι θα ακυρώσει τις πωλήσεις στρατοπέδων

23.09.2014 | 18:45
Ανεβαίνει το θερμόμετρο της πολιτικής έντασης για το θέμα της πώλησης ενεργών στρατιωτικών εγκαταστάσεων από το ΤΑΙΠΕΔ χωρίς να έχει ενημερωθεί καν το ΥΠΕΘΑ.


Ο Γιώργος Βαρεμένος συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα Άμυνας δήλωσε: 
 
Προκύπτει τεράστιο πολιτικό θέμα μετά την παραδοχή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (κατόπιν απάντησης σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ) ότι αγνοούσε την παραχώρηση από το Υπουργείο Οικονομικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο ΤΑΙΠΕΔ προς εκποίηση. Πολύ περισσότερο που κάποιες από τις εγκαταστάσεις βρίσκονται σε παραμεθόριες περιοχές.

Αποδεικνύεται ότι το Υπουργείο Οικονομικών, με εκτελεστικό όργανο το περίφημο ΤΑΙΠΕΔ, λειτουργεί ως (υπερ) κράτος εν κράτει, αγνοώντας επιδεικτικά ακόμη και τις Ένοπλες Δυνάμεις, για την τύχη εν ενεργεία εγκαταστάσεων που παραχωρήθηκαν σ’ αυτές προς εξυπηρέτηση αναγκών της Εθνικής Άμυνας. Δηλώνοντας, μάλιστα, ότι «τα ακίνητα που μεταβιβάστηκαν στο ΤΑΙΠΕΔ δεν μπορούν να αναμεταβιβαστούν στον προηγούμενο κύριο ή δικαιούχο»’.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει το παν δυνατόν, σε κοινοβουλευτικό ή άλλο πεδίο, προκειμένου να φέρει τους αρμόδιους προ των ευθυνών τους και για ακύρωση της προκλητικής πρόβλεψης για μη αναμεταβίβαση στον προηγούμενο δικαιούχο.
 
Διαβάστε ακόμη:


ΟΛΟ το μισθολόγιο του ΥΠΕΘΑ στο Οικονομικών! Τι γράφει ο Αβραμόπουλος τι λένε οι πίνακεςΤι υποστηρίζει το
ΤΑΙΠΕΔ για το Ναυτικό Οχυρό στην ΚέρκυραΤο
ΤΑΙΠΕΔ πουλά στρατιωτικό αεροδρόμιο χωρίς το ΓΕΑ να ξέρει τίποτα! Αποκάλυψη στη Βουλή

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ