Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Πόλεμος” Ισραήλ - Ιράν στο Twitter

05.06.2018 | 13:10
Επικών διαστάσεων σύγκρουση στο Twitter μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με αφορμή ανάρτηση του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί, που αποκαλούσε το Ισραήλ κακοήθη καρκινικό όγκο που πρέπει να καταστραφεί.

Ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί επιτέθηκε στο Ισραήλ μέσω του Twitter, αποκαλώντας το έναν "κακοήθη καρκινικό όγκο" στην Δυτική Ασία που πρέπει να καταστραφεί.


Αυτή η ανάρτηση του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, ήταν η πιο πρόσφατη πράξη σε έναν μακρύ κατάλογο προσβολών και επιθέσεων που έχει εξαπολύσει ο Ανώτατος Ηγέτης της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Το Ισραήλ απάντησε μέσω της Πρεσβείας του στην Ουάσινγκτον με ένα ευφυολόγημα και μια μοντέρνα πολιτιστική αναφορά.

Η πρεσβεία επέλεξε ένα δημοφιλές meme από την ταινία “Κακά Κορίτσια” του 2004, στην οποία ο χαρακτήρας της ηθοποιού Rachel McAdams ρωτά τον χαρακτήρα που υποδύεται η Lindsey Lohan, "Γιατί έχεις τέτοια εμμονή μαζί μου;"


Το ισραηλινό προξενείο στη Νέα Υόρκη ήταν επίσης εξαιρετικά αδιάφορο προς τις τελευταίες απειλές του Ιρανού Ηγέτη. Επέλεξε, μάλιστα τον δημοφιλή χαρακτήρα Bart Simpson, της αμερικανικής σειράς The Simpsons για να σχολιάσει την νέα επίθεση του Ιρανού Ηγέτη:

Το Ισραηλινό Προξενείο στην Νέα Υόρκη, σχολιάζει ότι όποιος συνεχίζει να υποστηρίζει την συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν, βοηθά ένα καθεστώς που επιθυμεί την γενοκτονία των Εβραίων, να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, θα πρέπει να γράζει 100 φορές αυτό το tweet σε μαυροπίνακα, σαν τον Bart Simpson.

Ο Ισραηλινός Στρατός, ωστόσο επέλεξε να απαντήσει στον Ηγέτη του Ιράν σε πολύ πιο σοβαρό ύφος:Με πληροφορίες από Breitbart και Business Insider

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ