Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πόλεμος" κυβέρνησης αντιπολίτευσης για τις δηλώσεις Ήσυχου στο Onalert - Τι απαντά το Μαξίμου

06.11.2014 | 19:19
Πολιτική κόντρα προκαλούν οι δηλώσεις του Κώστα Ήσυχου στο Onalert.gr . Ο κ.Ήσυχος δήλωσε στην συνέντευξή του στο Onalert ότι “κάποιοι γύρω από τον Σαμαρά φλερτάρουν” με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις προσδοκώντας οφέλη στο εσωτερικό πολιτικό “παιχνίδι”.
Η κυβέρνηση αντέδρασε με δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας ,ο οποίος χαρακτήρισε τις δηλώσεις “επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις σημερινές δηλώσεις του κ. Ήσυχου στο site Onalert.gr είπε τα εξής:
Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ,  δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες.

Θέλω να ελπίζω, ότι οι δηλώσεις αυτές, δεν απηχούν τις απόψεις της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αποτελούν μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης ανοησίας.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λάβει αμέσως θέση.
Η εμπλοκή τέτοιων θεμάτων στην εσωτερική πολιτική διαμάχη, είναι επιεικώς επιζήμια και ασυγχώρητη, ιδιαίτερα την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στην Κύπρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΗΣΥΧΟΣ
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ