Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολυτεχνείο: Έκαψαν την αμερικανική σημαία στη Θεσσαλονίκη - BINTEO - ΦΩΤΟ

17.11.2018 | 19:06
Έξω από το Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Τσιμισκή, έφτασε πριν από λίγο η πρώτη πορεία που ξεκίνησε από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, για την 45η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο.

Στην κεφαλή της πορείας βρίσκονταν μέλη του Συνδέσμου Εξορισθέντων – Φυλακισθέντων Αντιστασιακών, ενώ ακολούθησαν τα μπλοκ του ΠΑΜΕ, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Όταν η πορεία έφτασε μπροστά από το Προξενείο, διαδηλωτές έκαψαν την αμερικανική σημαία.


Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στην πορεία κινήθηκαν μέσω της Αριστοτέλους προς την Εγνατία και κατέληξαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου


Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στην πορεία κινήθηκαν μέσω της Αριστοτέλους προς την Εγνατία και κατέληξαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Σύμφωνα με το seleo, φθορές προκάλεσαν άγνωστοι σε καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της πορείας που γίνεται από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και από αντιεξουσιαστές στο κέντρο για την επέτειο του Πολυτεχνείου, άγνωστοι έσπασαν βιτρίνες που βρίσκονται στην οδό Τσιμισκή.

Πηγή thestival, seleo

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ