Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΜΕΝΣ: Από φθινόπωρο η Δικαιοσύνη αποφασίζει για την ΠΟΕΣ

06.07.2017 | 13:13
Tον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για το μέλλον του σωματείου ΠΟΕΣ.

Η ανακοίνωση για το μέλλον της ΠΟΕΣ έρχεται μετά από δυο ανακοπές που κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ) όπως η ίδια αναφέρει.

Ακόμα, η ΠΟΜΕΝΣ σύμφωνα με ανακοίνωση τονίζει ότι προς αποφυγή οποιασδήποτε παραπλανητικής πληροφόρησης, γνωρίζει στους εν ενεργεία στρατιωτικούς ότι έχει προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του σωματείου «Π.Ο.Ε.Σ.», τόσο για το ζήτημα της σύστασής του με το νομικό καθεστώς περί ενώσεων εμπόρων, βιοτεχνών, αυτοκινητιστών και λοιπών επαγγελματιών όσο και για το ζήτημα της τροποποίησης του Καταστατικού του κατά παράβαση των διατάξεων του Ν.4407/2016.

Οι δύο ανακοπές θα εξεταστούν τον προσεχή Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία ΠΟΜΕΝΣ ζήτησε μέσω της Δικαιοσύνης, την επικράτηση κλίματος νηφαλιότητας και την αποφυγή δημόσιων αντιδικιών. Το Δικαστήριο όμως έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος λήψεως κάποιου ειδικότερου μέτρου και παρέπεμψε την εξέταση των όλων των νομικών και πραγματικών ζητημάτων στις δίκες των ανακοπών, απορρίπτοντας παράλληλα, την πρόσθετη παρέμβαση πρωτοβαθμίων Ενώσεων υπέρ της ΠΟΕΣ.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ