Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΜΕΝΣ για άρθρο 27: Στα δύσκολα στεκόμαστε όρθιοι και δυνατοί

27.10.2017 | 12:03
Ανακοίνωση της ΠΟΜΕΝΣ σχετικά με το άρθρο 27 μετά την συζήτηση του Σ.Ν. του ΥΠΕΘΑ:

"Τον τελευταίο μήνα , κάποιοι μέσα από το φωτογραφικό άρθρο 27 επεδίωξαν, ανεπιτυχώς, την ουσιαστική κατάργηση της μόνης νόμιμης Ομοσπονδίας Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ και των Ενώσεων Στρατιωτικών σε επίπεδο Περιφερειών.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, έχοντας την αλήθεια ως σύμμαχο της, ανέδειξε με επιχειρήματα σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες, τι σήμαινε για την ενότητα των Ενόπλων Δυνάμεων το βραδυφλεγές άρθρο 27.

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ ήταν η μόνη ομοσπονδία που τοποθετήθηκε δημόσια με πρόταση της για ένωση, όχι στα λόγια αλλά στα έργα.Αντίθετα το σωματείο του σύμβουλου του Κου ΥΕΘΑ, κρύφτηκε πίσω από τις γραμμές ενός άρθρου 27 αναμένοντας την κατάργηση του νόμιμου σωματείου μας.

Το ερώτημα που εκπέμπει η ομοσπονδία μας προς όλες τις κατευθύνσεις, εύλογο :

α) ποιοι δεν επιθυμούν την συνύπαρξη αντιπροσωπιών των δύο υπαρχόντων Ομοσπονδιών σε μία ενιαία προσωρινή διοικούσα επιτροπή ;;

β) ποιους εξυπηρετεί η αναταραχή και ο διχασμός;;

Η Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ με γνώμονα πάντα την ενότητα, καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία να αγκαλιάσουν την προοπτική της μόνης νόμιμης Ομοσπονδίας που ξέρει και στα δύσκολα να στέκεται όρθια και δυνατή." H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ