Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πως έφθασε ο ανακριτής Μαλλής στα 13 εκ Κάντα στη Σιγκαπούρη - "Άνοιξε ο ασκός του Αιολου"

15.12.2013 | 00:01
Ένα ταξίδι του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή,σε Γερμανία, Λουξεμβούργο και Βρετανία οδήγησε στη Σιγκαπούρη και στον λογαριασμό των 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων του Αντώνη Κάντα απόστρατου αεροπόρου και αναπληρωτή γενικού διευθυντή εξοπλισμών επί εποχής Άκη Τσοχατζόπουλου και για λίγο και Γιάννου Παπαντωνίου.

Σύνολο πάνω από 15 εκατομμύρια σε λογαριασμούς του αν προσθέσουμε και τα 2 εκατομμύρια που είχαν εντοπιστεί πριν από λίγο καιρό. Είναι υπερβολικά πολλά λεφτά για “προμήθεια” ενός ατόμου. Κι αυτό έχει αρχίσει να φουντώνει τα σενάρια που λένε:

•Ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής επέστρεψε στις αποσκευές του με στοιχεία ατράνταχτα που “δένουν” πολύ βαρύ πολιτικό όνομα πρώην υπουργού με “μαύρο χρήμα” σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων.

•Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτά τα στοιχεία είναι αρκετά για να απαγγελθεί κακουργηματική κατηγορία εναντίον του πρώην υπουργού.

•Όπως λένε πολλοί είναι αδύνατον τα 12,7 εκατομμύρια δολάρια να είναι χρήματα που αφορούν μόνο τον Αντώνη Κάντα . Πιθανότα σ΄ αυτό το λογαριασμό και κάποιος ή κάποιοι άλλοι έχουν “παρκάρει” τα δικά τους εκατομμύρια.

•Οι δικαστικές αρχές πιστεύουν ότι μετά το “λαγό” που ξετρύπωσαν στη Σιγκαπούρη, το κουβάρι θα ξετυλιχθεί ταχύτατα. Ή όπως πιο χαρακτηριστικά είπε άνθρωπος που ασχολείται με τους εξοπλισμούς, “τώρα άνοιξε ο ασκός του Αιόλου”.


 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ