Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πως παίρνουν σύνταξη οι στρατιωτικοί στην Ευρώπη - Δείτε τον πίνακα

18.05.2014 | 00:01
Ο “κοινωνικός αυτοματισμός” με τον οποίο πολλές φορές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών της κρίσης επιχείρησαν να “βάλουν στην γωνία” τους στρατιωτικούς άλλες φορές είχε επιτυχία κι άλλες εξουδετερώθηκε με επιτυχία από τις Ενώσεις Στρατιωτικών εν ενεργεία και απόστρατων.

Όσοι επιχείρησαν να τον επιβάλλουν χρησιμοποιούσαν πάντα το επιχείρημα ότι “πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι” . Το θέμα των ετών υπηρεσίας των στρατιωτικών και των συντάξεων των στρατιωτικών ήταν πάντα ανάμεσα στα “σχέδια εξευρωπαϊσμού” μας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών , έδωσε στην δημοσιότητα ένα πίνακα με τρεις χώρες της Ευρώπης ο οποίος δείχνει από που χρηματοδοτούνται οι συντάξεις των στρατιωτικών ,ποιο είναι το ελάχιστο υπηρεσίας προκειμένου να υπάρχει δικαίωμα σύνταξης ,το όριο ηλικίας για σύνταξη και το ποσοστό ετήσιας αύξησης σύνταξης για κάθε διαδοχικό ανώτατο όριο της οφειλόμενης σύνταξης.

Δείτε τον πίνακα με τα τρία παραδείγματα. Θα ακολουθήσουν κι άλλα.
Διαβάστε ακόμη:

Ο Σταϊκούρας "τιμωρεί" στρατιωτικούς που παραιτήθηκαν - Τι απάντησε στη ΒουλήΦτωχοποίηση στρατιωτικών μέχρι και το 2018! Ανάλυση του μεσοπρόθεσμου με ντοκουμέντα
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ