Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πόσο κόσμο περιμένουν στα Χανιά οι "θεσμικοί απόστρατοι"

15.04.2013 | 18:01

Από σήμερα βρίσκονται στην Κρήτη ,στελέχη των “θεσμικών ενώσεων” για να οργανώσουν την συγκέντρωση της Τετάρτης στα Χανιά.

Οι “θεσμικοί” μετά από την σύγκρουση που προκάλεσαν με τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και τις άλλες ενώσεις αποστράτων, γνωρίζουν ότι η συγκέντρωση στα Χανιά, αποτελεί στοίχημα που δεν πρέπει να χαθεί. Η αγωνία των στελεχών είναι εμφανέστατη και προκύπτει και από το ύψος στο οποίο τοποθετούν τον πήχυ για την προσέλευση του κόσμου. “Περιμένουμε 3.000 έως 4.000 κόσμο”, είπε στο Onalert ,στέλεχος “θεσμικής ένωσης”, προσθέτοντας βέβαια ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος απαιτείται άρτια οργάνωση.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η αυριανή συνέντευξη τύπου που θα δώσουν οι εκπρόσωποι των απόστρατων. Εκεί κάποιοι αναμένουν και περισσότερες δηλώσεις και τοποθετήσεις για όσα ακούγονται περί “στρατιωτικού κόμματος”. Αρκετοί από τους απόστρατους δεν κρύβουν τις σκέψεις τους και άλλοι τις φιλοδοξίες τους, υποστηρίζοντας ότι “πρέπει να συμβαδίσουμε πλέον με την υπόλοιπη κοινωνία”.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόστρατοι θεσμικών ενώσεων: συνεχίζουμε ,συγκέντρωση στα Χανιά στις 17 Απριλίου

"Μπλέκει" και ο Αβραμόπουλος στον "πόλεμο" εν ενεργεία με "θεσμικούς απόστρατους

"Θεσμική" κριτική ΣΥΣΜΕΔ στους "θεσμικούς" για το κόμμα!
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ