Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρεσβευτές πάνε κι έρχονται στο ΥΠΕΘΑ - Καλό είναι αυτό

24.02.2015 | 18:14
Συναντήσεις με τους πρεσβευτές της Σερβίας και της Νότιας Αφρικής είχαν ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος συναντήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα Branko Lazarevic ο οποίος συνοδευόταν και από τον Ακόλουθο Αμυνας Dosan Micailovic. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Τόσκας και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γιάννης Ταφύλλης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση των δύο πλευρών για ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο χωρών στον αμυντικό τομέα αλλά και ευρύτερα. Επίσης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Δόθηκε έμφαση στις προοπτικές ενδυνάμωσης της συνεργασίας των δύο χωρών και συμφωνήθηκε να γίνει ανταλλαγή επιστολών με θέμα το συγκεκριμένο περιεχόμενο αυτής της συνεργασίας. Συμφωνήθηκε ακόμα να πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Βελιγράδι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας.O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας συναντήθηκε στο γραφείο του στο Υπουργείο με τον Πρέσβη της Νότιας Αφρικής Sophonia Rapulane (Zeph) Makgetla. Παρών ήταν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος.
 
 Στη διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα και πραγματοποιήθηκε μέσα σε ένα εξαιρετικά θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ διερευνήθηκαν οι δυνατότητες στρατιωτικής και αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Νότιας Αφρικής.
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ