Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόβλημα σε άλλο ενα αεροσκάφος Boeing 777

09.07.2013 | 10:55
Αεροσκάφος τύπου Boeing 777 της εταιρείας Japan Airlines με προορισμό το Σαν Φρανσίσκο επέστρεψε χθες Δευτέρα στο Τόκιο όταν το πλήρωμά του εντόπισε διαρροή στο υδραυλικό σύστημα που ελέγχει τα πτερύγιά του, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Το περιστατικό συνέβη τρεις ημέρες μετά την συντριβή αεροσκάφους του ίδιου τύπου, της εταιρείας Asiana, στο Σαν Φρανσίσκο (καντε κλικ εδώ για το βίντεο της συντριβής)  κατά την προσέγγισή του στο αεροδρόμιο με πολύ μικρότερη ταχύτητα του κανονικού. Από το δυστύχημα σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι.

Το αεροπλάνο με 236 επιβάτες επέστρεψε στο αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο ύστερα από τρεις ώρες και 20 λεπτά από την ώρα αναχώρησής του. Μηχανικοί ερευνούν τα αίτια της διαρροής, δήλωσε εκπρόσωπος της ιαπωνικής αεροπορικής εταιρείας.

Δύο κινέζες έφηβες, οι οποίες μετέβαιναν σε θερινή κατασκήνωση στις ΗΠΑ, σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 180 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο δυστύχημα του Σαν Φρανσίσκο--το πρώτο μοιραίο αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο εμπλέκεται Boeing 777 από το 1995 που ξεκίνησε δρομολόγια.

Λίγες ώρες μετά το αεροπορικό δυστύχημα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Asiana Γιούν Γιανγκ-ντου δήλωσε ότι το αεροσκάφος δεν φαίνεται να είχε πρόβλημα.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ