Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Προγκρόμ" κατά στρατιωτικών επειδή θέτουν θέματα που μετά η ηγεσία ...λύνει - Παραλογισμός

30.10.2013 | 00:31
Το κυνηγητό εναντίον στρατιωτικών που δραστηριοποιούνται μέσω Ενώσεων είναι ασύλληπτο και σύντομα θα αναφερθούμε σ΄ αυτό με στοιχεία που αποδεικνύουν όσα υποστηρίζουμε. Το παράδοξο όμως είναι ότι η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων από τη μία “κυνηγά” και από την άλλη επιλύει έστω με τραγική καθυστέρηση και μερικώς ζητήματα που ...οι κυνηγημένοι και σύντομα τιμωρημένοι ανέδειξαν!

Παράδειγμα πρώτο:

Στρατιωτικοί της Ένωσης Θεσσαλίας ανέδειξαν το θέμα της αποζημίωσης των οδοιπορικών εξόδων μετάθεσης (μετακίνηση και εγκατάσταση), τόσο λόγω αποστρατείας, όσο και λόγω αδείας κυήσεως, συνοδευμένα από ιδιωτικό συμφωνητικό δωρεάν παραχώρησης οικίας από συγγενικό πρόσωπο, θεωρημένο από την οικεία εφορία του τόπου διαμονής. Την οποία αποζημίωση δεν τους την έδιναν.

Έρχονται τώρα ,μετά από έγγραφο της ΕΣΠΕΘ να δεχτούν ότι η τυχόν προσκόμιση επικυρωμενου από την εφορία φωτοαντιγραφου του συμβολαίου ενοικιασης, με αναγραφή ΄΄δωρεάν παραχώρηση΄΄ από συγγενης πρωτου βαθμού , εχει την ιδια νομική υπόσταση με αντιστοιχα επικυρωμένα συμβολαια ενοικιασης με συμφωνηθέν τίμημα.

Το ίδιο συνέβη και με το θέμα των αποζημιώσεων για τις αυθημερόν μετακινήσεις μόνο που επειδή δεν έχουν λεφτά “πέταξαν το μπαλάκι” στους διοικητές να διαχειριστούν το θέμα!

Όλα αυτά το μόνο που δείχνουν είναι το έλλειμμα σοβαρότητας και ψυχραιμίας που επικρατεί ψηλά στην ιεραρχία. Πάρα το γεγονός ότι θα έπρεπε πια να είναι ήρεμοι και ψύχραιμοι... 

Διαβάστε ακόμη:

Ποιοι ευθύνονται για την όποια επιρροή της Χρυσής Αυγής στους στρατιωτικούς;

Ο πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ απαντά στους "θεσμικούς απόστρατους"

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ