Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Προκαλεί πάλι τον Καμμένο ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας

24.04.2017 | 11:46
Προκαλεί και πάλι η Τουρκία με τον Υπουργό Άμυνας να προχωρεί σε νεά προσβλητικά σχόλια για τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι τόσο με τις δηλώσεις του όσο με τις συχνές επισκέψεις στην παραμεθόριο δημιουργεί ενόχληση στην γειτονική μας Τουρκία. Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έχει ανταλλάξει επανειλημμένα βολές με τον ΥΕΘΑ, Πάνο Καμμένο αυτή τη φορά όμως προχώρησε λίγο παραπέρα την προσβολή του. 

Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τεντώνει ακόμα περισσότερο το σχοινί αφού χαρακτήρισε ως “σόου Καμμένου” την επίσκεψή του σε μικρονήσια το Πάσχα, σύμφωνα με την τουρκική έκδοση της εφημερίδας Hurriet (Χουριέτ). Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ, σχολιάζοντας την επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι έκανε λόγο για “σόου του Έλληνα υπουργού” και τόνισε: “δεν πρόκειται να γίνουμε όργανα στα σόου του”. Ο Τούρκος Υπουργός πρόσθεσε επίσης ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να αναβιώσει την τουρκική προπαγάνδα περί γκρίζων ζωνών και νησιών που έχουν "καταλάβει" Έλληνες.

Τονίζεται ότι,  η Τουρκία συνεχίζει την επιθετική της συμπεριφορά στο Αιγαίο όλο και πιο έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΕΔΩ. 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ