Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προς τις ακτές της Κρήτης πλέουν τα χημικά της Συρίας! Τι σήμα έστειλε το πλοίο Cape Ray

16.07.2014 | 10:01
Σε απόσταση 30 ναυτικών μιλίων από τις ακτές της Κρήτης θα βρεθεί μέχρι το επόμενο Σάββατο το πλοίο Cape Ray, πάνω στο οποίο καταστρέφονται χημικά όπλα της Συρίας. Κι αν η απόσταση μπορεί να φαίνεται μεγάλη μια αναφορά σε “δοκιμή των αντιδράσεων των πολιτών” στη Κρήτη ,που γίνεται σε σήμα του κυβερνήτη του πλοίου έχει αρχίσει να αναζωπυρώνει τις ανησυχίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert στο σήμα του κυβερνήτη του Cape Ray,εκτός από τα “τυπικά”, γίνεται λόγος για τις αντιδράσεις των κατοίκων της Κρήτης οι οποίες θα “δοκιμαστούν” από την “προσέγγισή” του. Μέχρι χθες το πλοίο έπλεε σε απόσταση 170 μιλίων δυτικά της Κρήτης. Η αλλαγή πορείας του προς το νησί όπως και να ‘χει προβληματίζει.

Το MV Cape Ray συνοδεύουν πολεμικά πλοία και υποβρύχια από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Κίνα και τη Γαλλία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Στην Κρήτη, το τριήμερο 19- 21 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν αποκλεισμό ΝΑΤΟϊκής βάσης της Σούδας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν προειδοποιητικές στάσεις εργασίας και απεργίες κατά τη διάρκεια του δεκαημέρου κινητοποίησης 11-21 Ιουλίου, με κορύφωση την απεργία την τρίτη μέρα του αποκλεισμού της βάσης της Σούδας, τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.

Δείτε στο βίντεο πως γίνεται η καταστροφή των χημικών.Διαβάστε ακόμη:

"Δεν υπάρχει πρόθεση απόρριψης των χημικών της Συρίας στη θάλασσα"

Συρία: Με διεθνή συμμετοχή η καταστροφή χημικών

Αυτό είναι το πλοίο στο οποίο θα καταστραφούν χημικά της Συρίας

Cape Ray: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις για την καταστροφή των χημικών


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ