Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Προσφυγικό: Έκοψαν το νερό στο κέντρο προσφύγων Σκαραμαγκά!

25.05.2016 | 14:31
 Την παροχή νερού που προοριζόταν για χρήση από το στρατιωτικό προσωπικό έκοψαν αιφνιδιαστικά σήμερα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert.gr όλο το ένστολο προσωπικό που υποστηρίζει τον καταυλισμό είναι χωρίς παροχή νερού και χωρίς ουσιαστικά αποχέτευση στις τουαλέτες.

Το πρόβλημα λέγεται εμφανίστηκε όταν τα γειτονικά ναυπηγεία, διαπίστωσαν ότι ορισμένοι οικίσκοι, οι οποίοι δεν ξεπερνούν τους 2-3 και οι οποίοι εξυπηρετούν τις ανάγκες του προσωπικού που κάνει βάρδιες στο κέντρο, "έκλεβαν" νερό από μια εγκαταλειμμένη καντίνα που ανήκει στα ναυπηγεία.

Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να μάθουμε ο εργολάβος προφανώς από λάθος αντί να πάρει νερό από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ πήρε από την καντίνα των ναυπηγείων, αλλά μόνο για τους συγκεκριμένους οικίσκους.

Και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν, καθώς οι άνθρωποι εκεί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε την τουαλέτα!

Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν κάποιες διαπραγματεύσεις με αρμόδιους και ότι θα δοθεί λύση άμεσα, καθώς η ανάγκη είναι επιτακτική.

Πάντως πληροφορούμαστε ότι υπάρχει προγραμματισμένη διακοπή νερού στην περιοχή κι ενδεχομένως η διακοπή στους συγκεκριμένους οικίσκους να επηρεάστηκε από αυτήν.

Στον υπόλοιπο καταυλισμό δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα. 

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι για τον οικοσμό να μας διαφωτίσουν με περισσότερα στοιχεία. 


ΙΩΑΝΝΑ ΗΛΙΑΔΗ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ