Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Προσφυγικό: Πότε θα εμβολιαστούν τα στελέχη στα κέντρα προσφύγων; - Έγγραφο

01.06.2016 | 08:00
 Συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσφυγικό και σύμφωνα με αναφορές δεν έχουν εμβολιαστεί όλα τα στελέχη που έχουν εμπλακεί στην λειτουργία των κέντρων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αυτό προκύπτει από σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΚΜ) σύμφωνα με την οποία στελέχη της Ένωσης που απασχολήθηκαν και που απασχολούνται στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων δεν έχουν εμβολιαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει εκδόσει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Πάντως εμβολιασμοί έχουν γίνει στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγο πριν το Πάσχα στο Onalert.gr, είχε δηλώσει ότι το θέμα των εμβολιασμών θα προχωρήσει.

Το πρόβλημα είχε αναδείξει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας που με επιστολή της στο Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ζητούσε την παρέμβαση του για την επίλυση αυτού του σοβαρού για την υγεία των στελεχών, ζήτημα.

Αναφορά για το θέμα κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Β’Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Γεώργιος Αρβανιτίδης.

Δείτε την αναφορά
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ