Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

Διεθνή

Πρόσκληση για Πρακτική Άσκηση (internship) για νέους διεθνολόγους

13.04.2018 | 18:31
Ο ενημερωτικός ιστότοπος On Alert, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας και διεθνών σχέσεων, ανακοινώνει την προκήρυξη δυο θέσεων για εξάμηνη πρακτική άσκηση για νέους και νέες με επιστημονική ειδίκευση στις διεθνείς σχέσεις. Όσοι/ες επιλεγούν θα εργαστούν σε ένα δυναμικό και απαιτητικό ειδησεογραφικό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης και κύρια ενασχόληση την παραγωγή ποιοτικών και έγκυρων κειμένων και αναλύσεων για τον ιστότοπο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας μέχρι 35 ετών, να είναι απόφοιτοι διεθνολογικών τμημάτων και να ομιλούν την Αγγλική γλώσσα. Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών, η γνώση άλλων ξένων γλωσσών και η προηγούμενη εμπειρία αποτελούν πρόσθετα προσόντα.

Κάθε υποψήφιος/α θα πρέπει να αποστείλει ένα βιογραφικό σημείωμα μαζί με ένα κείμενο ανάλυσης, έκτασης μέχρι 500 λέξεις, με θέμα “Προκλήσεις και προοπτικές των ελληνο-τουρκικών σχέσεων σήμερα”. Τα κείμενα θα δημοσιευτούν σε ειδικό χώρο στον ιστότοπο.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 5 μμ της Δευτέρας 7 Μαϊου 2018. Για πληροφορίες και υποβολή των αιτήσεων επικοινωνήστε με email στο cv@onalert.gr
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ