Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς Βίτσα: Δωρεάν οι αστικές συγκοινωνίες για στρατιώτες

15.12.2017 | 19:11
Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς Βίτσα για τους στρατιώτες που το 2018 θα μετακινούνται δωρέαν με τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ΟΑΣΑ, από τον υπουργό, Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αττικής αρμοδιότητας του οργανισμού, αφορά στους
  • Οπλίτες Θητείας,
  • Δόκιμους Εφέδρους Αξιωματικούς (ΔΕΑ),
  • Ανάπηρους Αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ και συνοδών τους
Επιπλέον προβλέπεται  μειωμένο κόμιστρο για τους σπουδαστές στις Παραγωγικές Σχολές.

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά, δικαίωμα δωρεάν μετακίνησης με τις αστικές συγκοινωνίες της Αττικής, έχουν όλοι οι στρατιώτες ανεξάρτητα από τον  τόπο που υπηρετούν. Όσον αφορά στους σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών, αξιωματικών και υπαξιωματικών, που βρίσκονται στην Αττική, παρέχεται σε όλους, όπως σε όλους τους σπουδαστές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η δυνατότητα μετακίνησης με την καταβολή του 50% του προβλεπόμενου κομίστρου είτε είναι απλό εισιτήριο είτε είναι πολλαπλό είτε είναι κάρτα διαρκείας, αφού πρώτα εκδώσουν προσωποποιημένη κάρτα.
Θα ακολουθήσουν ανάλογες συμβάσεις με τους τοπικούς συγκοινωνιακούς φορείς σε Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Πάτρα.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ