Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ψυχροπολεμικό κλίμα στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

07.02.2019 | 11:00
 Συνεδριάζουν στη Βουλή όσοι έχουν μείνει στους ΑΝΕΛ. Παρών (για λίγο) και ο -αμίλητος- Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ούτε καλημέρα δεν είπε με τον Πάνο Καμμένο. Μόνο ο Αριστείδης Φωκάς του απηύθυνε το λόγο. Βαρύ το κλίμα για τον βουλευτή μετά την απόφαση να καθυστερήσει την παραίτησή του.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η νέα μάχη και η συζήτηση για την επικύρωση της ένταξης στο ΝΑΤΟ της «Βόρειας Μακεδονίας», συνεδριάζουν υπό τον Πάνο Καμμένο όσοι… βουλευτές έχουν απομείνει στους ΑΝΕΛ. Πριν από λίγο αποχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να έχει παραδώσει την έδρα έως αύριο το πρωί, διαφορετικά θα τον διαγράψει.

Σε ό,τι αφορά στον Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του ζήτησε να αποφασίσει αν θα γίνει μέλος της κυβέρνησης των αποστατών.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Πάνος Καμμένος έδωσε το… στίγμα της συνεδρίασης. «Δεν θα αργήσουμε» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη συνεδρίαση είναι και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δεν είχε… όρεξη για κουβέντες και δεν είπε ούτε καλημέρα μπαίνοντας. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι το πρόσωπο της συνεδρίασης (και των ημερών γενικότερα) εξαιτίας της απόφασής του να πάρει πίσω την απόφασή του παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Το κλίμα για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο φαίνεται βαρύ. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις μπήκε στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, οι υπόλοιποι βουλευτές σταμάτησαν τη συζήτηση. Ο κ. Παπαχριστόπουλος μπήκε αμίλητος και βλοσυρός και ενώ ο Αριστείδης Φωκάς τον ρώτησε τι κάνει, εκείνος δεν απάντησε. Έβαλε τα γυαλιά του και κοίταζε αμήχανος το κινητό του.

Ο Πάνος Καμμένος κάθισε στη μια πλευρά του τραπεζιού και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από την άλλη. Όταν οι δημοσιογράφοι τους επεσήμαναν ότι κάθισαν… απέναντι, η απάντησή τους ήταν «έτσι καθόμαστε πάντα».

Στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ υπενθυμίζεται ότι συμμετέχουν, εκτός από τον Πάνο Καμμένο και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, οι: Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστας Κατσίκης, Αριστείδης Φωκάς, Κώστας Ζουράρις, Νίκος Μαυραγάνης και Παναγιώτης Σγουρίδης.

Πηγή Newsit.gr

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ