Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πτήσεις σωτηρίας απο την Πολεμική Αεροπορία

29.05.2014 | 09:48
Αεροσκάφη C-130 και ελικόπτερο Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας εκλήθησαν μετά τις μεταμεσονύκτιες ώρες να μεταφέρουν από Λήμνο, Κύθηρα και Λέσβο, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 2 εγκύους και ένα μωρό που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι αερομεταφορές των εγκύων και του μωρού, που έγιναν έπειτα από αιτήματα του ΕΚΑΒ, ολοκληρώθηκαν με ασφάλεια λίγο πριν τις 7 το πρωί. Συγκεκριμένα:

- Στις 3:30 π.μ. προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας το C-130 που μετέφερε από τα Κύθηρα επίτοκο με προβλήματα κύησης. Από εκεί, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την έγκυο σε νοσοκομείο.

- Στις 5:10 π.μ. προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση της Μίκρας, το Σούπερ Πούμα που μετέφερε από τη Λήμνο 38χρονη επίτοκο επίσης με προβλήματα κύησης. Στη συνέχεια, η 38χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

- Στις 6:51 π.μ. προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας το C-130 που μετέφερε από τη Λέσβο κοριτσάκι μόλις 10 ωρών σε θερμοκοιτίδα με αναπνευστική δυσχέρεια. Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ