Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΓΕΣ

Πτώση ελικοπτέρου: Σήμερα το ‘’τελευταίο αντίο’’ στο Συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο

21.04.2017 | 08:41
Σήμερα το πρωί Παρασκευή 21 Απριλίου 2017 πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου (ΤΘ) στις 10 το πρωί στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Το ‘’τελευταίο αντίο’’ θα πουν σήμερα στις 10 το πρωί, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι, στον Συνταγματάρχη Τεθωρακισμένων Θωμά Αδάμο, ο οποίος επέβαινε στο στρατιωτικό ελικόπτερο ‘’Χιούι’’ που έπεσε την Τετάρτη 19 Απριλίου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Η κηδεία του 49χρονου αξιωματικού θα γίνει από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Παλαιοκλησσίου, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΕΘΑ, μεταξύ αυτών και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.  

Ο Θωμάς Αδάμου είναι ο ένας από τους τέσσερις νεκρούς της σημερινής τραγωδίας, με την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου, στις 07:50 το πρωί, στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.
Ο 49χρονος Συνταγματάρχης ήταν πατέρας τριών παιδιών... Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας (με καταγωγή από το Αρτεσιανό). Ο 50χρονος επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο από τη Λάρισα όπου υπηρετούσε ως Διευθυντής σε νευραλγικό πόστο στην 1η Στρατιά... 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ