Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πτώση ελικοπτέρου: Το θλιβερό έργο της ανάσυρσης των σορών - ΦΩΤΟ

19.04.2017 | 14:32
Ανασύρθηκαν οι 4 σοροί των στρατιωτικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού που συνετρίβη. Σημειώνεται ότι, τις πρωινές ώρες, το ελικόπτερο τύπου UH-1H, με πέντε επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη, κατέπεσε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας. Από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί επιβαινόντωμ, ενώ επίσης εντοπίστηκε τραυματισμένη εκτός κινδύνου η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα η οποία και διακομίζεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης. Περισσότερα για την Αρχιλοχία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Τα πόδια βάρυναν. Ο πόνος αβάσταχτος. Οι στρατιωτικοί που έφτασαν στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκαν μπροστά σε ένα θέαμα που κανείς δεν θα ήθελε να αντικρύσει. Συνάδελφοί του κείτονταν νεκροί. Είχαν πέσει στο καθήκον.

Προηγουμένως είχαν φροντίσει να μεταφέρουν σώα την μόνη επιζήσασα της τραγωδίας, την αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα. Το δύσκολο έργο της μεταφοράς των σορών έγινε από εκείνους που πόνεσαν όσο κανείς άλλος για τον χαμό τους εκτός βεβαίως από τους οικείους τους.

Διαβάστε επίσης: Πτώση ελικοπτέρου: Σκοτώθηκε ο Υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης


ΠΗΓΗ: ΝΕWSIT.GR


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ