Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πυρά" Νετανιάχου προς Ερντογάν: Μη κάνει κήρυγμα αυτός που κατέχει την "βόρεια Κύπρο" - ΦΩΤΟ

23.12.2018 | 12:29
Πόλεμος δηλώσεων Ισραήλ και Τουρκίας, με πρωταγωνιστές των Πρωθυπουργό του Ισραήλ Νετανιάχου και τον εκπρόσωπο του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν, Καλίν, έπειτα από "καυτή" ανάρτηση στο Twitter, του Ισραηλινού Πρωθυπουργού με καρφιά προς τον Ερντογάν.

Βαριές κατηγορίες και χαρακτηρισμούς αντήλλαξαν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο Τούρκος πρόεδρος με τον πρώτο να επιτίθεται στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας λόγο για «κατοχή της βόρειας Κύπρου» και τον εκπρόσωπο του Τούρκου προέδρου να τον καλεί να σταματήσει την παράνομη κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός απάντησε σε προηγούμενες δηλώσεις-κατηγορίες του Ερντογάν, γράφοντας πως: «Ο Ερντογάν, που κατέχει τη βόρεια Κύπρο και ο στρατός του σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά και εκτός Τουρκίας να μην κάνει κηρύγματα στο Ισραήλ».


Η απάντηση ήρθε από τον εκπρόσωπο Τύπου του Τούρκου προέδρου ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Αντί να ικετεύει τον πρόεδρο Ερντογάν να μην μιλήσει ανοιχτά για την αλήθεια, ο Νετανιάχου θα πρέπει να τερματίσει την παράνομη κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών και τη βίαιη καταπίεση του παλαιστινιακού λαού. "Χτυπώντας" δυνατά τον Ερντογάν ή χρησιμοποιώντας τους Κούρδους για πολιτικούς σκοπούς δεν θα γλιτώσει από τα εσωτερικά του ζητήματα».


Πηγή: kathimerini 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ